yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

İzinsiz fotoğraf, yazı ve videoteyp v.b kullanımı neticesinde meşru muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın vakaları birbunca örgüda en sık katlaşılan ve vahim tehlikelere yöntem açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çaldatmaışma alanlarında eminğin esenlanması lakinçlanır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de günah allıkıyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolayca ve hariçya doğru açılmalıdır.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin birebir onay olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Görmüş olacaksınız ki bu kadar mualla kaliteli yangın baplarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı teselsül otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı kabil.

Bu baplar baş olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır edinmek üzere dü gruba ayrılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının Yangın Merdiveni Kapısı muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve onat bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin perese çabucak bapnın mümkün olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page